Category: DEFAULT

Tvoje Ruke

9 thoughts on “ Tvoje Ruke ”

  1. Volim tvoje ruke za igračke to telo koga skoro nema. Žena je samo u mekoti mačke što u tvom struku prede i drema. Kako da nađem ruke detinje da ti objasnim šta ljubav znači, a da ne ranim to malo z.
  2. Check out Tvoje Ruke by Ruža on Amazon Music. Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on linmalacerisli.pacrothocounttanwolfdastnetanryazarpay.infoinfo
  3. Tvoje ruke, ako su dovoljno jake i voljne, mogle bi da mi pomognu da pređem tu razdaljinu. Mogle bi da me na svojim krupnim dlanovima podignu do prvog belog oblaka. Jer ako budem na oblaku to će značiti da živim svoj san, jer ljudi koji žive svoje snove možda hodaju po zemlji, ali koračaju iznad nje, njima duša titra ko da lete nad njom.
  4. Ruke su tvoje Moja sudbina Iz druge sobe navire zvuk Zatvaram oci I dajem se njima Svjedok tisine, Pa onda muk Ruke i ti prate me Oduvijek,zauvijek Prate me,znaj, Tvoje ruke Kroz zivot moj i tvoj Ruke su tvoje Moja sudbina Cvrste i snazne kazuju put I bezbroj drugih Jedino njima Spremno bi dao Za zivot moj Ruke i ti prate me Oduvijek,zauvijek.
  5. Tvoje Ruke Lyrics: Ruke su tvoje / Moja sudbina / K' o ptice slijecu / Na prozor moj / Kad padne noc / Razgovaram s njima / Osjecam miris i dodir tvoj / Ruke su tvoje / Moja sudbina / Iz druge sobe.
  6. Gospodine, ponekad pomislim da imam loš dan, ali predajući sve u Tvoje ruke, Ti na kraju sve okreneš na dobro. Kada me prijatelj napusti i ostavi razočarenje u mom srcu, ja to odmah nazivam katastrofom, ali Ti vidiš priliku da tu osobu voliš više i voliš je mnogo dublje.
  7. Stavljam ovo, Bože, u tvoje ruke. Author admin Published prosinca Comments 0. Jedna žena koja je izgledala poraženo, ušla je u trgovinu. Prišla je vlasniku trgovine na najponizniji način i pitala ga da joj da neke od namirnica. Nježno je objasnila da je njen muž vrlo bolestan i da nije sposoban za rad. Imaju sedmero djece i.
  8. Lyrics to 'Tvoje Ruke' by Oliver Dragojevic. Ruke su tvoje / Moja sudbina / K' o ptice slijeću / Na prozor moj / Kad padne noć / Razgovaram s njima / Osjećam miris i dodir tvoj / Ruke su tvoje / Moja sudbina.
  9. Ruke tvoje i moje - Mak Dizdar Ruke tvoje i moje - Mak Dizdar Ruke su dve molitve što ištu svoje nebo To su dve pretnje što traže svoga boga. One su dva druga što često idu u raskorak Ruke su dva duga pitanja koja Nemaju kome da se Povere. Ruke bez ruku su siromasi ubogi Prebacimo ruke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *